Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στην παρακάτω περίπτωση :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί “Προβολή Καλαθιού” ώστε να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας και να τα διαγράψετε. Σε περίπτωση που έχετε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, πριν την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας πρίν πατήσετε το “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”, μπορείτε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία και να διαγράψετε τα είδη από το καλάθι σας. Κάνοντας “κλικ” στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο eShop μας.

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Για να προβείτε σε επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε εγγράφως, τηλεφωνικά ή με e-mail στο info@w7makeup.gr . Εάν η εταιρεία δεν είναι ενήμερη για την επιστροφή του προϊόντος, τότε δε θα δεχτεί την επιστροφή.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1) Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

2) Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από οποιοδήποτε δώρο, αυτονόητη είναι και η επιστροφή του δώρου αυτού μαζί με το προϊόν.

3) Συνοδεύεται από το φορολογικό στοιχείο αγοράς (απόδειξη-τιμολόγιο).

4) Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή. να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί τα ειδικά ταμπελάκια της εταιρείας μας ή του εργοστασίου, ούτε να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

5) Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πλέον της δοκιμής, ούτε έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση ή επέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται με ασφάλεια και σωστά συσκευασμένα, ώστε να μην προκληθούν φθορές κατά την μεταφορά τους. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά για επιστροφή στην εταιρεία μας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση και το άθικτο της συσκευασίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα).

Back to top
L