Σχετικά με εμάς

Διαδικασία Εγγραφής ως Πελάτης Χονδρικής. Για εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Χονδρικής κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά με εμάς

Ευρωπαϊκή Οδηγία 1223/2009

Η εταιρεία «Γεωργιάδης Χ. - Τσολακίδου Α.Ο.Ε» αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων της εταιρείας W7, ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1223/2009 που έχει τεθεί σε ισχύ, οποιοδήποτε σημείο διαθέτει τα προϊόντα της W7 στο καταναλωτικό κοινό, είτε ως λιανική, είτε ως χονδρική πώληση πρέπει να έχει τα ειδικά νούμερα cpnp των προϊόντων δηλωμένα στον ευρωπαϊκό και ελληνικό οργανισμό του ΕΟΦ. Οποιαδήποτε άλλη διάθεση προϊόντων είναι μη νόμιμη και όσοι το κάνουν κινδυνεύουν από πολύ υψηλά πρόστιμα. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της έναντι αυτών που επιχειρούν να εμπορευθούν τα προϊόντα W7 στην ελληνική επικράτεια χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

logoΗ W7 είναι μια εταιρεία καλλυντικών που δημιουργήθηκε το 2002 στο Λονδίνο. Η αποστολή της W7 είναι να εξασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Απευθύνεται τόσο στη σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει το μακιγιάζ, αλλά και στην επαγγελματία make-up artist που ξέρει τι ψάχνει στη σωστή τιμή.

Για το λόγο αυτό διαθέτει συλλογή με περισσότερα από 500 προϊόντα που συνδυάζουν ελκυστικές συσκευασίες με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά, κανένα από τα οποία δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ, προϊόντα για τα νύχια, τα μαλλιά, το σώμα, νεσεσέρ αλλά και αξεσουάρ σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με το slogan της «Ποιος θα είστε σήμερα;» η W7 δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα και την ευελιξία να διαμορφώνουν τον εαυτό τους ανάλογα με το ποιοι θέλουν να είναι.

Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει την εταιρεία σε μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες μακιγιάζ διεθνώς. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της W7 στην Ελλάδα είναι η Χ. Γεωργιάδης Α. Τσολακίδου Ο.Ε.. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της W7 στα αποκλειστικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ηλεκτρονικά στο www.w7makeup.gr.

 

 

 

Αναζήτηση Προϊόντων

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές μας και για τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων.