Διαδικασία Εγγραφής ως Πελάτης Χονδρικής

Διαδικασία Εγγραφής ως Πελάτης Χονδρικής. Για εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Χονδρικής κάντε κλικ εδώ.

Διαδικασία Εγγραφής ως Πελάτης Χονδρικής

Ευρωπαϊκή Οδηγία 1223/2009

Η εταιρεία «Γεωργιάδης Χ. - Τσολακίδου Α.Ο.Ε» αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων της εταιρείας W7, ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1223/2009 που έχει τεθεί σε ισχύ, οποιοδήποτε σημείο διαθέτει τα προϊόντα της W7 στο καταναλωτικό κοινό, είτε ως λιανική, είτε ως χονδρική πώληση πρέπει να έχει τα ειδικά νούμερα cpnp των προϊόντων δηλωμένα στον ευρωπαϊκό και ελληνικό οργανισμό του ΕΟΦ. Οποιαδήποτε άλλη διάθεση προϊόντων είναι μη νόμιμη και όσοι το κάνουν κινδυνεύουν από πολύ υψηλά πρόστιμα. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της έναντι αυτών που επιχειρούν να εμπορευθούν τα προϊόντα W7 στην ελληνική επικράτεια χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Για την εγγραφή σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα ως Πελάτης Χονδρικής, θα πρέπει αρχικά να εγγραφείτε συμπληρώνοντας την Φόρμα Εγγραφής. Μετά την εγγραφή σας θα σας αποσταλλεί ένα email στο email που έχετε δηλώσει, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία της εγγραφής σας. Στην συνέχεια εντός 24ωρου θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας ως Πελάτη Χονδρικής.

Προσοχή!

  • Για να ενεργοποιηθεί ο Λογαριασμός Χονδρικής, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν την επιχείρηση σας (Επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, Διεύθυνση Έδρας Επιχείρισης, Πόλη, Τηλέφωνο επιχείρησης).
  • Κατά της σύνδεση σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Χονδρικής, εφόσον έχει ενεργοποιηθεί ο Λογαριασμός σας ως Πελάτη Χονδρικής, θα πρέπει να εμφανίζεται στην πάνω περιοχή του ιστότοπου (στην αρχή της κάθε σελίδας) η ένδειξη "Καλωσήλθατε στο Κατάστημα Χονδρικής! -- -- (Είστε συνδεδεμένος ως πελάτης χονδρικής)".

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές μας και για τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων.